Najaars competitie

Najaarscompetitie

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de senioren najaarscompetitie 2018. Net als in 2017 kan er op vrijdagavond en op zaterdag najaarscompetitie worden gespeeld.  
Het volledige overzicht van competitiemogelijkheden binnen Vormer voor de najaarscompetitie is als volgt:

Vrijdagavond

Dames dubbel 17+ (4x een DD)
Dames dubbel 35+ (4x een DD)
Dames dubbel 50+ (4x een DD)
Heren dubbel 17+ (4x een HD)
Heren dubbel 35+ (4x een HD)
Heren dubbel 50+ (4x een HD)
Gemengd dubbel 17+ (DD, HD en 2x een GD)
Gemengd dubbel 35+ (DD, HD en 2x een GD)
Gemengd dubbel 50+ (DD, HD en 2x een GD)

Zaterdag

Dames dubbel 17+ (4x een DD)
Dames 17+ (4x DE en 2x DD)
Dames 17+ (2x DE en 3x DD)
Heren dubbel 17+ (4x een HD)
Heren 17+ (4x HE en 2x HD)
Heren 17+ (2x HE en 3x HD)
Gemengd 17+ (DE, HE, DD, HD, GD)
Gemengd dubbel 17+ (DD, HD en 2x een GD)

Vanaf nu bestaat de mogelijkheid om in te schrijven met je seniorenteam voor de najaarscompetitie 2018. Gebruik hiervoor uitsluitend het inschrijfformulier dat je op de Vormer site terug kunt vinden. Niet volledig ingevulde formulieren worden geretourneerd aan de afzender. Formulier sturen naar: [email protected]

- Download hier het inschrijfformulier
- Inschrijven per volledig team van 6 werkelijk spelende spelers 
- Het inschrijfgeld per team bedraagt circa € 40 (exacte bedrag volgt later)
- De prijs van een blik ballen is circa € 5,25 per blik.
- Teams die zich alleen voor de najaarscompetitie inschrijven (en niet hebben deelgenomen aan de voorjaarscompetitie) krijgen voorrang op teams die ook al met de voorjaarscompetitie meedoen. Als er meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen zijn, zal er voor overige teams een roulatieschema worden opgesteld.
- Reserveer de competitiedata goed in je agenda zodat je op alle speeldagen beschikbaar bent! Zie onderstaand het overzicht met de data.
Inschrijving sluit op 15 juni 2018
- Het is verplicht voor elk senior lid van elk competitieteam om 1 x bardienst mee te draaien (1 dagdeel = ochtend/middag/avond) met een ervaren barmedewerker. Dit ivm eisen Horeca wet/vergunning en verscherpte controle. Er is ook een keuze om 1x keukendienst te draaien tijdens competitie of toernooien. Ieder teamlid wordt ingedeeld en zal bij verhindering zelf voor vervanging moeten zorgen. 
- Deze 'verplichting' is noodzakelijk om de bezetting en kwaliteit in onze kantine te waarborgen en daarom rekenen  we op ieders inzet en medewerking.
- Competitiespelers die al "tappers" zijn worden niet verplicht deze extra shift te draaien maar kunnen gekoppeld worden aan een 'onervaren' teamlid.- 
- Boetes t.g.v. het terugtrekken van teams of het niet komen opdagen van teams of andere boetes, dienen door het betreffende team betaald te worden.
- Eind augustus/begin september zal er in het clubhuis een informatieavond georganiseerd worden, waar een korte presentatie met uitleg gegeven wordt over hoe en waar je voor je eigen team belangrijke zaken over de competitie kunt vinden en alle andere zaken en regels die van belang zijn voor een goed competitieverloop. Tevens worden dan de schema´s, wedstrijdformulieren, ballen en al wat nog meer van belang is uitgedeeld. Wij verwachten en rekenen op minimaal 1 persoon van elk team.
- De kosten voor de competitie worden per eenmalige machtiging door de penningmeester van Vormer geïncasseerd. Door in te schrijven ga je akkoord met deze machtiging. Vul svp het volledige IBAN nummer in.
- Meer informatie over de najaarscompetitie is te vinden op de KNLTB-site

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 642 4410

Clubhuis

Vormerseweg 25
6602 NB WIJCHEN