Najaars competitie

Najaarscompetitie

Beste sportvrienden,

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de senioren najaarscompetitie 2019. Net als in 2018 kan er op vrijdagavond en op zaterdag najaarscompetitie worden gespeeld. Tevens willen we dit jaar kijken of er animo is voor de 8&9 competitie op donderdagavond. Tevens is er de mogelijkheid om je individueel in te schrijven, waarna wij als Vormer zullen kijken of we je kunnen plaatsen in een (nieuw) team of als invaller kunnen aanbieden.

Het volledige overzicht van competitiemogelijkheden binnen Vormer voor de najaarscompetitie is als volgt:

Donderdagavond (doorgang onder voorbehoud)

8&9 competitie (voor informatie zie www.knltb.nl/89)

Vrijdagavond

Dames dubbel 17+ (4x een DD)
Dames dubbel 35+ (4x een DD)
Dames dubbel 50+ (4x een DD)
Heren dubbel 17+ (4x een HD)
Heren dubbel 35+ (4x een HD)
Heren dubbel 50+ (4x een HD)
Gemengd dubbel 17+ (DD, HD en 2x een GD)
Gemengd dubbel 35+ (DD, HD en 2x een GD)
Gemengd dubbel 50+ (DD, HD en 2x een GD)


Zaterdag

Dames dubbel 17+ (4x een DD)
Dames 17+ (4x DE en 2x DD)
Heren dubbel 17+ (4x een HD)
Heren 17+ (4x HE en 2x HD)
Gemengd 17+ (DE, HE, DD, HD, GD)
Gemengd dubbel 17+ (DD, HD en 2x een GD)

Het vorig jaar geïntroduceerde Compact Spelen systeem (winnend punt bij 40-40 en wedstrijdtiebreak tot en met 10 punten) geldt alleen voor de 8&9 competitie. Voor de overige competities geldt dat bij alle dubbelpartijen een wedstrijdtiebreak in plaats van een derde set moet worden gespeeld. Dit Verkort Spelen zoals het door de KNLTB wordt genoemd, is een ingestelde regel en dus geen keuzemogelijkheid.

Inschrijven met je seniorenteam of individueel voor de voorjaarscompetitie 2019 kan via het inschrijfformulier dat je op de Vormer site terug kunt vinden. Graag het volledig ingevulde formulier sturen naar: [email protected]

 • Download onderaan dit bericht het inschrijfformulier
 • Bij het inschrijven van een competitieteam inschrijven per volledig team van minimaal 6 werkelijk spelende spelers (met uitzondering van 8&9 competitie waar met 4 spelers kan worden ingeschreven)
 • Het inschrijfgeld per team bedraagt circa € 40 (voor de competitievorm 8&9 is het bedrag nog niet bekend)
 • De prijs van een blik ballen is +/-  € 5,50 per blik.
 • Teams die zich alleen voor de najaarscompetitie inschrijven (en niet hebben deelgenomen aan de voorjaarscompetitie) krijgen voorrang op teams die ook al met de voorjaarscompetitie meedoen. Als er meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen zijn, zal er voor overige teams een roulatieschema worden opgesteld.
 • Reserveer de competitiedata goed in je agenda zodat je op alle speeldagen beschikbaar bent!
 • Inschrijving sluit op 20 juni 2019
 • Inschrijving voor de jeugd (woensdag, zaterdag en zondag) via de JC
 • Het is verplicht voor elk senior lid van elk competitieteam om 1 x bardienst mee te draaien (1 dagdeel = ochtend/middag/avond) met een ervaren barmedewerker tijdens de competitieperiode. Dit i.v.m. eisen Horeca wet/vergunning en verscherpte controle. Ieder teamlid wordt ingedeeld en zal bij verhindering zelf voor vervanging moeten zorgen. Deze 'verplichting' is noodzakelijk om de bezetting en kwaliteit in onze kantine te waarborgen en daarom rekenen we op ieders inzet en medewerking.
 • Boetes t.g.v. het terugtrekken van teams of het niet komen opdagen van teams of andere boetes, dienen door het betreffende team betaald te worden.
 • Eind augustus/begin september zal er in het clubhuis een informatieavond georganiseerd worden, waar een korte presentatie met uitleg gegeven wordt over hoe en waar je voor je eigen team belangrijke zaken over de competitie kunt vinden en alle andere zaken en regels die van belang zijn voor een goed competitieverloop. Tevens worden dan de schema´s, wedstrijdformulieren, ballen en al wat nog meer van belang is uitgedeeld. Wij verwachten en rekenen op minimaal 1 persoon van elk team.
 • De kosten voor de competitie worden per eenmalige machtiging door de penningmeester van Vormer geïncasseerd. Door in te schrijven ga je akkoord met deze machtiging. Vul s.v.p. het volledige IBAN-nummer in.
 • Meer informatie over de najaarscompetitie is te vinden op de KNLTB site: https://knltb.nl/tennissers/competitie/najaarscompetitie/.
 • Let op: De najaarscompetitie valt samen met de WTK die zal worden gehouden van zondag 22 september t/m zondag 6 oktober 2019. Op de vrijdagen wordt er voor de WTK niet gespeeld, wel op de zaterdagen. Op zaterdag 28 september niet op het park van Vormer, maar op zaterdag 5 oktober worden de finales op Vormer gespeeld en zullen de competities op een andere datum of ander park moeten worden gespeeld.      

Inschrijfformulier_seniorencompetitie najaar 2019.docx