Lid worden?

Lid worden van T.P.V. Vormer? Leuk!

Kosten:
De hoogte van de contributies wordt jaarlijks door de algemene ledenvergadering vastgesteld. De contributie geldt voor een verenigingsjaar (1 januari - 31 december).

Volwassenen (vanaf geboortedatum 1-1-2007): €177,50 per jaar in 2024
Junioren (tot geboortedatum 1-1-2007): €88,75 per jaar in 2028
Puppy's (tot geboortedatum 1-1-2015): scroll naar beneden

De contributies worden automatisch geïncasseerd. Bij het aanmeldingsformulier voor het lidmaatschap treft u een machtiging tot automatische afschrijving van de contributie aan. Dit formulier dient bij inschrijving ondertekend ingeleverd te worden. Bij inschrijving van jeugdleden moet één van de ouders of verzorgers medeondertekenen.  

Inschrijven
Om in te schrijven als nieuw lid, volg de onderstaande link en vul het formulier in:

Inschrijfformulier lidmaatschap T.P.V. VORMER

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €15,-.

Tennis Challenge
Ga jij de T.P.V. Vormer de Tennis Challenge 2024 aan? Dit jaar organiseert T.P.V. Vormer alleen de Tennis Challenge! Voor €60,- dagen onze trainers Bas, Bob, Martijn, Sophie, Lisanne, Tom & Lisa jullie uit om het tennisspelletje binnen vijf lessen onder de knie te krijgen. 

De lessen duren 1 uur en aansluitend wordt er nog een halfuur (onbegeleid) een racketmix georganiseerd. Hierbij speel je onderling wedstrijden en kun je de lesstof toepassen. Daarnaast ben je voor het resterende kalenderjaar 2024 lid van T.P.V. Vormer. Daarmee kun je (vanaf 1 juni) vrijspelen, meedoen met toernooien en tennislessen volgen. Je mag geen gebruik maken van de padelbanen of padelles volgen. Padelles wordt er tijdens de Challenge niet  gegeven.

De lessen zijn op zondagochtend 2, 9, 16 23 en 30 juni 2024.

Wil je het volledige lidmaatschap hebben en ook gebruik maken van de padelbanen dan zijn de kosten voor het jaar 2024 €115,-. Hierbij zitten alleen de tennislessen op de aangegeven zondagochtend.

Al ervaring met tennis of padel, of juist helemaal niet? Dat maakt niet uit, want de lesgroepen worden zo ingedeeld dat ieder op zijn of haar niveau kan instromen. 

Deelnemers van de Challenge van 2023 zijn uitgesloten van deelname aan de Challenge in 2024.

Doe je mee? Schrijf je dan nu in. 

Mocht je vragen hebben, mail dan naar onze hoofdtrainer: [email protected]

Vrijwilligerswerk
Goed om te weten: ieder volwassen lid van T.P.V. Vormer moet minimaal 8 uur per jaar vrijwilligerswerk verrichten. Dit kan bijvoorbeeld het draaien van bardienst zijn, een toernooi organiseren of deelnemen aan een van de commissies. Onze vereniging draait immers op vrijwilligers! (Mocht je dit niet willen, kun je dit eventueel afkopen voor €100,- per jaar)

Opzeggen
Het verenigingsjaar loopt van januari tot en met december. Het beëindigen van het lidmaatschap behoort voor 1 december gedaan te zijn. Het beëindigen van het lidmaatschap moet schriftelijk gedaan worden door een brief te sturen naar het secretariaat of een e-mail naar [email protected].   

Puppy lidmaatschap (tot men op 1 januari de leeftijd van 9 jaar heeft bereikt)

Het “Puppy” lidmaatschap bevat een all-in pakket waarin deelname aan volgende activiteiten zijn opgenomen.

·         Lidmaatschap KNLTB
·         Deelname Worldtour (voor- en najaar)
·         Deelname tenniskids event tijdens de clubkampioenschappen
·         Deelname tenniskids event tijdens de WJTK
·         10 lessen (45 minuten)


KNLTB lid:
Bij aanmelding als puppylid van onze vereniging worden de kinderen door de secretaris aangemeld bij de tennisbond. Hierdoor kunnen de kinderen deelnemen aan tenniskids events en deelnemen aan de worldtour competitie. Daarnaast krijgen de kinderen oook een pasje. Dit pasje is noodzakelijk om bij het afhangbord van onze vereniging de banen te reserveren en lekker vrij te tennissen.

Worldtour:
De worldtour is een opgezette competitie voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Deze competitie kent twee verschillende niveaus. (Rood, oranje). Iedere kleur heeft zijn eigen spelregels en aangepaste velden en materialen. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat het tennisspel makkelijker te spelen is voor de kinderen en hun tennisbeleving groter wordt.  

Van alle jeugdspelers van T.P.V. Vormer wordt verwacht dat zij deelnemen aan de competitie. De worldtour telt 12 competitie dagen. Zes in het voorjaar en vijf in het najaar. Op basis van leeftijd en tennisniveau zullen de kinderen worden ingedeeld in teams. Als team ben je een keer per competitie ‘gastheer’, dat houdt in dat er op een speeldag, alle teams uit de competitie bij vormer op visite komen om wedstrijden te spelen. De andere vijf speeldagen is een ander team de gastheer en gaat jullie team, samen met de andere teams bij hen op bezoek.  

Het spelen van competitie wordt door het bestuur en de tennisleraren sterk geadviseerd. Niet alleen omdat dit voor sportieve vooruitgang zorgt. De competitie zorgt er ook voor dat de sociale binding met andere (jeugd)leden en ouders sterker wordt. Voor meer informatie over de worldtour klik hier.

Tenniskidsevents
Tenniskidsevents zijn vaak een of twee daagse toernooien. Via www.toernooi.nl kunnen kinderen worden opgegeven. Deelname aan het tenniskidsevent van de WJTK en de clubkampioenschappen is voor puppyleden gratis. Wel dienen de kinderen zelf te worden opgegeven. De organisatie kan het evenement op verschillende manieren vorm geven. Ook hier geldt dat er op verschillende niveaus wordt gespeeld. Zowel voor rood, oranje en groen worden er tennisevents georganiseerd.   

Tennislessen voor puppy’s
Bij aanmelding van het puppylidmaatschap worden er tien tennislessen aangeboden. Deze lessen worden op doordeweekse dagen aangeboden en duren 45 minuten. In overleg met de tennisleraar wordt bekeken op welke tijd en in welke (geschikte) groep de lessen gevolgd kunnen worden. De lessen zullen zowel slag- als balvaardigheid oefeningen bezitten. Er zal gebruik worden gemaakt van aangepaste materialen om de tennisbeleving van kinderen zo groot mogelijk te maken. Na de tien lessen dienen de kinderen zich weer opnieuw aan te melden via de site van de tennisschool. voor de vervolgcyclus (€94,95,- voor 10 lessen van 60 minuten). 

Inschrijven Puppylidmaatschap: Vul het onderstaande formulier in voor het puppylidmaatschap.   

INSCHRIJFFORMULIER