Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.P.V. Vormer! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/4 Algemeen
2/4 soort lidmaatschap
>
>
3/4 Vrijwilligerswerk Ieder lid moet minimaal 8 uur vrijwilligerswerk doen. Dit is af te kopen voor € 100,- per jaar (maar liever niet natuurlijk; het vrijwilligerswerk is leuk om te doen!)
>
4/4 Akkoord Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Lid worden van T.P.V. Vormer? Leuk!

Dit inschrijfformulier is bedoeld voor alle soorten lidmaatschappen van T.P.V. Vormer.

Kosten:
De hoogte van de contributies wordt jaarlijks door de algemene ledenvergadering vastgesteld. De contributie geldt voor een verenigingsjaar (1 januari - 31 december).

  • Volwassenen (vanaf geboortedatum 1-1-2007): €177,50 contributie + €15 inschrijfgeld
  • Junioren (tot geboortedatum 1-1-2007): €88,75 contributie + €15 inschrijfgeld
  • Puppy's (tot geboortedatum 1-1-2015): €50 contributie 
  • Proeflidmaatschap voor 3 maanden. Kosten €50

 

De pasfoto moet het JPG-formaat hebben en minimaal 300x400 pixels groot zijn. Wanneer het bestand te groot is wordt de foto misvormd bij het uploaden.

De contributies worden automatisch geïncasseerd. Bij het aanmeldingsformulier voor het lidmaatschap treft u een machtiging tot automatische afschrijving van de contributie aan. Dit formulier hoort bij inschrijving ondertekend ingeleverd te worden. Bij inschrijving van jeugdleden moet een van de ouders of verzorgers medeondertekenen.  

Tennis Challenge
Ga jij de T.P.V. Vormer de Tennis Challenge 2024 aan? Dit jaar organiseert T.P.V. Vormer alleen de Tennis Challenge! Voor €60,- dagen onze trainers Bas, Bob, Martijn, Sophie, Lisanne, Tom & Lisa jullie uit om het tennisspelletje binnen vijf lessen onder de knie te krijgen. 

De lessen duren 1 uur en aansluitend wordt er nog een halfuur (onbegeleid) een racketmix georganiseerd. Hierbij speel je onderling wedstrijden en kun je de lesstof toepassen. Daarnaast ben je voor het resterende kalenderjaar 2024 lid van T.P.V. Vormer. Daarmee kun je (vanaf 1 juni) vrijspelen, meedoen met toernooien en tennislessen volgen. Je mag geen gebruik maken van de padelbanen of padelles volgen. Padelles wordt er tijdens de Challenge niet  gegeven.

De lessen zijn op zondagochtend  2, 9, 16 23 en 30 juni. 

Wil je het volledig lidmaatschap hebben en ook gebruik maken van de padelbanen dan zijn de kosten voor het jaar 2024 € 115,00. Hierbij zitten alleen de tennislessen op de aangegeven zondagmorgen.

Deelnemers die aan de Challenge van 2023 hebben deelgenomen zijn uitgesloten van deelname aan deze Challenge. 

Vrijwilligerswerk
Goed om te weten: ieder volwassen lid van T.P.V. Vormer moet minimaal 8 uur per jaar vrijwilligerswerk verrichten. Dit kan bijvoorbeeld het draaien van bardienst zijn, een toernooi organiseren of deelnemen aan een van de commissies. Onze vereniging draait immers op vrijwilligers!

Ieder uur telt voor 1 punt. In het jaar dat je lid wordt moet je 4 punten behalen. Nieuwe leden kunnen het vrijwilligerswerk niet meer afkopen.

Opzeggen
Het verenigingsjaar loopt van januari tot en met december. Het beëindigen van het lidmaatschap behoort voor 1 december gedaan te zijn. Het beëindigen van het lidmaatschap moet schriftelijk gedaan worden door een brief te sturen naar het secretariaat of een email naar [email protected].   

Proeflidmaatschap

Het proeflidmaatschap is een lidmaatschap voor 3 maanden. Na deze maanden moet aangegeven worden of men volledig lid wilt worden of niet. De kosten van het lidmaatschap zijn €50. Wanneer men het lidmaatschap verlengt wordt de contributie naar verhouding van het nog lopende jaar berekend.

Puppy lidmaatschap (geboortedatum tot 1-1-2015)
Het “Puppy” lidmaatschap bevat een all-in pakket waarin deelname aan volgende activiteiten zijn opgenomen.

·         Lidmaatschap KNLTB
·         Deelname Worldtour (voor- en najaar)
·         Deelname tenniskids event tijdens de clubkampioenschappen
·         Deelname tenniskids event tijdens de WJTK
·         10 lessen

Voor verdere uitleg van het puppylidmaatschap zie het blad 'lidmaatschap'