Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.P.V. Vormer! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/4 Algemeen
2/4 soort lidmaatschap
>
>
3/4 Vrijwilligerswerk
>
4/4 Akkoord

Lid worden van T.P.V. Vormer? Leuk!

Dit inschrijfformulier is bedoeld voor alle soorten lidmaatschappen van T.P.V. Vormer.

Kosten:
De hoogte van de contributies wordt jaarlijks door de algemene ledenvergadering vastgesteld. De contributie geldt voor een verenigingsjaar (1 januari - 31 december).

  • Volwassenen (vanaf geboortedatum 1-1-2006): €165 contributie + €15 inschrijfgeld
  • Junioren (tot geboortedatum 1-1-2006): €82,50 contributie + €15 inschrijfgeld
  • Puppy's (t/m 8 jaar): €50 contributie 
  • Proeflidmaatschap voor 3 maanden. Kosten €50
  • Tennis/Padel Challenge 2023: Klik hier voor de voorwaarden. Kosten € 70

 

De pasfoto moet het JPG-formaat hebben en minimaal 300x400 pixels groot zijn. Wanneer het bestand te groot is wordt de foto misvormd bij het uploaden.

De contributies worden automatisch geïncasseerd. Bij het aanmeldingsformulier voor het lidmaatschap treft u een machtiging tot automatische afschrijving van de contributie aan. Dit formulier hoort bij inschrijving ondertekend ingeleverd te worden. Bij inschrijving van jeugdleden moet een van de ouders of verzorgers medeondertekenen.  

Tennis/Padel Challenge
Ieder jaar houdt T.P.V. Vormer een actie. In het voorjaar kun je voor € 70 lid worden en krijg je 5 tennislessen op zondagochtend. Meedoen aan de Tennis Challenge? Houd in het voorjaar de kanalen van T.P.V. Vormer in de gaten en schrijf je in.  

Wanneer men zich opgeeft voor Tennis Challenge wordt men het volgende jaar gewoon lid, behalve wanneer men zich voor 1-12 van het betreffende jaar afmeld als lid bij [email protected]. Deelnemers van de Tennis Challenge hoeven het resterende kalenderjaar geen vrijwilligerswerk te verrichten. Wanneer zij het volgend kalenderjaar lid blijven van de vereniging, dienen zij (8 uur) vrijwilligerswerk te verrichten, of kunnen zij dit afkopen voor €50,-

Tennis Challenge 2023 dit jaar niet verplicht maar volgend jaar wel.

Vrijwilligerswerk
Goed om te weten: ieder volwassen lid van T.P.V. Vormer moet minimaal 8 uur per jaar vrijwilligerswerk verrichten. Dit kan bijvoorbeeld het draaien van bardienst zijn, een toernooi organiseren of deelnemen aan een van de commissies. Onze vereniging draait immers op vrijwilligers! (Mocht je dit niet willen, kun je dit eventueel afkopen voor €50 per jaar).

Opzeggen
Het verenigingsjaar loopt van januari tot en met december. Het beëindigen van het lidmaatschap behoort voor 1 december gedaan te zijn. Het beëindigen van het lidmaatschap moet schriftelijk gedaan worden door een brief te sturen naar het secretariaat of een email naar [email protected]   

Proeflidmaatschap

Het proeflidmaatschap is een lidmaatschap voor 3 maanden. Na deze maanden moet aangegeven worden of men volledig lid wilt worden of niet. De kosten van het lidmaatschap zijn €50. Wanneer men het lidmaatschap verlengt wordt de contributie naar verhouding van het nog lopende jaar berekend.

Puppy lidmaatschap (t/m 8 jaar)
Het “Puppy” lidmaatschap bevat een all-in pakket waarin deelname aan volgende activiteiten zijn opgenomen.

·         Lidmaatschap KNLTB
·         Deelname Worldtour (voor- en najaar)
·         Deelname tenniskids event tijdens de clubkampioenschappen
·         Deelname tenniskids event tijdens de WJTK
·         10 lessen

Voor verdere uitleg van het puppylidmaatschap zie het blad 'lidmaatschap'