Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.P.V. Vormer! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/4 Algemeen
2/4 soort lidmaatschap
>
>
3/4 Vrijwilligerswerk Ieder lid moet minimaal 8 uur vrijwilligerswerk doen. Dit is af te kopen voor € 50,- per jaar (maar liever niet natuurlijk; het vrijwilligerswerk is leuk om te doen!)
>
4/4 Akkoord Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Lid worden van T.P.V. Vormer? Leuk!

Dit inschrijfformulier is bedoeld voor alle soorten lidmaatschappen van T.P.V. Vormer.

 De inschrijving voor de Zomer Tennis en Padel Challenge 2023 is gesloten. 

Kosten:
De hoogte van de contributies wordt jaarlijks door de algemene ledenvergadering vastgesteld. De contributie geldt voor een verenigingsjaar (1 januari - 31 december).

  • Volwassenen (vanaf geboortedatum 1-1-2006): €165 contributie + €15 inschrijfgeld
  • Junioren (tot geboortedatum 1-1-2006): €82,50 contributie + €15 inschrijfgeld
  • Puppy's (t/m 8 jaar): €50 contributie 
  • Proeflidmaatschap voor 3 maanden. Kosten €50
  •  Herfst Challenge Tennis 2023: Klik hier voor de voorwaarden. Kosten € 45 

 

De pasfoto moet het JPG-formaat hebben en minimaal 300x400 pixels groot zijn. Wanneer het bestand te groot is wordt de foto misvormd bij het uploaden.

De contributies worden automatisch geïncasseerd. Bij het aanmeldingsformulier voor het lidmaatschap treft u een machtiging tot automatische afschrijving van de contributie aan. Dit formulier hoort bij inschrijving ondertekend ingeleverd te worden. Bij inschrijving van jeugdleden moet een van de ouders of verzorgers medeondertekenen.  

Herfst Tennis Challenge 2023
Dit jaar houdt T.P.V. Vormer een ledenwerfactie voor nieuwe tennisleden. In het najaar kun je voor € 45 lid worden en krijg je 4 tennislessen op zondagochtend. Meedoen aan de Tennis Challenge? Houd in het voorjaar de kanalen van T.P.V. Vormer in de gaten en schrijf je in. Wanneer je je inschrijft voor de Herfst Tennis Challenge 2023 mag je dit kalenderjaar geen gebruik maken van de padelbanen.

Wanneer men zich opgeeft voor Herfst Tennis Challenge 2023 wordt men het volgende jaar volledig lid en mag je ook van de padelbanen gebruik maken. Wil je in 2024 geen lid blijven, moet je je voor 1-12 afmelden als lid bij [email protected]. Deelnemers van de Herfst Tennis Challenge 2023 hoeven het resterende kalenderjaar geen vrijwilligerswerk te verrichten. Wanneer zij het volgend kalenderjaar lid blijven van de vereniging, dienen zij (8 uur) vrijwilligerswerk te verrichten. 

Vrijwilligerswerk
Goed om te weten: ieder volwassen lid van T.P.V. Vormer moet minimaal 8 uur per jaar vrijwilligerswerk verrichten. Dit kan bijvoorbeeld het draaien van bardienst zijn, een toernooi organiseren of deelnemen aan een van de commissies. Onze vereniging draait immers op vrijwilligers! (Mocht je dit niet willen, kun je dit eventueel afkopen voor €50 per jaar).

Opzeggen
Het verenigingsjaar loopt van januari tot en met december. Het beëindigen van het lidmaatschap behoort voor 1 december gedaan te zijn. Het beëindigen van het lidmaatschap moet schriftelijk gedaan worden door een brief te sturen naar het secretariaat of een email naar [email protected].   

Proeflidmaatschap

Het proeflidmaatschap is een lidmaatschap voor 3 maanden. Na deze maanden moet aangegeven worden of men volledig lid wilt worden of niet. De kosten van het lidmaatschap zijn €50. Wanneer men het lidmaatschap verlengt wordt de contributie naar verhouding van het nog lopende jaar berekend.

Puppy lidmaatschap (t/m 8 jaar)
Het “Puppy” lidmaatschap bevat een all-in pakket waarin deelname aan volgende activiteiten zijn opgenomen.

·         Lidmaatschap KNLTB
·         Deelname Worldtour (voor- en najaar)
·         Deelname tenniskids event tijdens de clubkampioenschappen
·         Deelname tenniskids event tijdens de WJTK
·         10 lessen

Voor verdere uitleg van het puppylidmaatschap zie het blad 'lidmaatschap'