Sponsoring

Tennisvereniging T.P.V. Vormer is een van de grootste sportverenigingen van Wijchen en omgeving. Het tennispark van T.P.V. Vormer, met zijn opvallend vormgegeven clubhuis, trekt zeven dagen in de week van 's morgens vroeg tot 's avonds laat sporters en bezoekers. De vereniging organiseert ieder jaar een aantal sterk bezette tennistoernooien, die door tennissers en toeschouwers uit de hele regio bezocht worden. Ook in de landelijke- en districtelijke competities doen de leden van T.P.V. Vormer op het hoogste niveau mee. Maar niet alleen het tennis, ook de website van Vormer staat hoog genoteerd en is een van de meest bekeken tennis-verenigingssites van Nederland. 
T.P.V. Vormer wordt gekenmerkt door een actief verenigingsleven met twee vaste trainers, een beheerder in vaste dienst, vele vrijwilligers en actieve leden. Samen zorgen zij voor een positieve en actieve uitstraling die de basis vormt van de identiteit van T.P.V. Vormer.

T.P.V. Vormer kent een aantal vormen van sponsoring waarbij de naam van uw bedrijf positief in beeld wordt gebracht. Wilt u overleggen met de sponsorcommissie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met [email protected]. De sponsorcommissie zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Maatje of vriend van T.P.V. Vormer
Word jij het nieuwe maatje of de nieuwe vriend van T.P.V. Vormer. De sponsorcommissie heeft twee borden ontworpen waar je een jaar lang je naam op mag plaatsen. Denk daarbij aan: je eigen naam, vriendengroep, competitieteam of je bedrijfsnaam. Voor €50,- ben je een jaar lang het maatje van T.P.V. Vormer. Voor €100,- ben je een jaar lang een vriend van T.P.V. Vormer. Gezien de gemiste omzet van de afgelopen maanden doordat het clubhuis niet open is geweest, de competitie en de WTK niet is doorgegaan kan T.P.V. Vormer wel een financieel steuntje gebruiken! Wordt jij het nieuwe maatje of de nieuwste clubvriend? Meld je aan via dit formulier. Wil je jouw bedrijfslogo toevoegen aan jouw vermelding op het sponsorbord? Stuur deze dan in JPG, PNG of EPS formaat naar [email protected]. Voor vragen neem contact op met Maikel Hanssen (0620889696), Jord Derks (0615529755) of Maurice Bolt (0612180669).