W(J)TK

De Wijchense (Jeugd) Tennis Kampioenschappen zijn voor zowel senioren als junioren is ieder jaar weer een uniek toernooi. In samenwerking met de vijf Wijchense tennisverengigingen worden de wedstrijden op de vijf verschillende parken gespeeld. Vanaf 8 juni tot en met 21 juni 2020. Inschrijven kan tot 22 mei.

WJTK

Voor de tenniskids rood en oranje wordt er op woensdagmiddag 17 juni een eendagstoernooi georganiseerd. Binnenkort zal hiervoor de inschrijving open komen te staan. Voor de kinderen die in groen en geel tennissen zullen wedstrijden in het weekend en op doordeweekse dagen worden gespeeld. Veel al tussen 15:00-18:30. Kinderen in deze categorie kunnen zowel voor enkelen als dubbel opgeven. 

WTK

Voor senioren geldt dat zij zich kunnen opgeven voor twee onderdelen. Er wordt dit jaar niet op rating gespeeld maar op speelsterkte. Zoveel mogelijk wedstrijden worden in poules gespeeld waarbij de nummer 1 en soms ook de nummer 2 doorgaan naar het afvalstsyteem. Ook voor senioren geld dat wedstrijden in het weekend en door de weeks (vanaf 18:30) worden gespeeld. Mocht je bepaalde dagen verhinderd zijn, dan is het wenselijk om dit bij je inschrijving duidelijk te vermelden. De toernooi organisatie doet er dan zoveel mogelijk aan om rekening te houden met je verhinderingen. 

De finales van zowel jeugd als senioren worden gespeeld op zaterdag 20 en zondag 21 juni op de banen van Harava!