Voorjaars competitie

Voorjaars competitie

Beste sportvrienden,

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de senioren voorjaarscompetitie 2019.

Ook in 2019 kun je weer op diverse dagen en in verschillende varianten competitie spelen.

Het volledige overzicht van competitiemogelijkheden binnen Vormer is als volgt:

Voorjaarscompetitie april – mei:

Dinsdag – Dames dubbel 17+ (4 wedstrijden)
Donderdagavond – 8&9 competitie (gemengde teamsamenstelling, 2 wedstrijden)
Vrijdagavond – 17+ dubbelcompetitie (Heren, Dames, Gemengd - 4 wedstrijden)
Vrijdagavond – 35+ dubbelcompetitie (Heren, Dames, Gemengd - 4 wedstrijden)
Vrijdagavond – 50+ dubbelcompetitie (Heren, Dames, Gemengd – 4 wedstrijden) Zaterdag - 17+ (Heren of Dames - 6 wedstrijden, Gemengd – 5 wedstrijden)
Zaterdag - 35+ (Heren – 6 wedstrijden, Gemengd – 5 wedstrijden)
Zaterdag – 17+ dubbelcompetitie (Dames, Heren, Gemengd – 4 wedstrijden)
Zondag – selectieteams, beperkt aantal plaatsen voor niet-selectieteams beschikbaar

Zomeravond competitie mei - juni

Woensdagavond – 17+ dubbelcompetitie (Dames, Heren, Gemengd - 4 wedstrijden)

Het vorig jaar geïntroduceerde Compact Spelen systeem (winnend punt bij 40-40 en wedstrijdtiebreak tot en met 10 punten) geldt alleen voor de 8&9 competitie en de Zomeravondcompetitie. Voor de overige competities geldt dat bij alle dubbelpartijen een wedstrijdtiebreak in plaats van een derde set moet worden gespeeld. Dit Verkort Spelen zoals het door de KNLTB wordt genoemd, is een ingestelde regel en dus geen keuzemogelijkheid.

Inschrijven

Inschrijven met je seniorenteam voor de voorjaarscompetitie 2019 kan via het inschrijfformulier dat je op de Vormer site terug kunt vinden. Graag het volledig ingevulde formulier sturen naar: [email protected]

•             Download het inschrijfformulier onderaan deze pagina. 
•             Inschrijven per volledig team van minimaal 6 werkelijk spelende spelers (met uitzondering van 8&9 competitie waar met 3 spelers kan worden ingeschreven) •             Het inschrijfgeld per team bedraagt circa € 40 (voor de competitievorm 8&9 is het bedrag nog niet bekend)
•             De prijs van een blik ballen is +/-  € 5,50 per blik.
•             Het is dit jaar toegestaan om naast de voorjaarscompetitie ook in te schrijven voor de zomeravondcompetitie (let op: een deel van de weken wordt er in beide competities gespeeld).
•             Teams die zich alleen voor de zomeravondcompetitie inschrijven krijgen voorrang op teams die ook al met de voorjaarscompetitie meedoen. Als er meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen zijn, zal er voor de teams die ook al voorjaarscompetitie spelen een roulatieschema worden opgesteld.
•             Reserveer de competitiedata goed in je agenda zodat je op alle speeldagen beschikbaar bent!
•             Inschrijving sluit op 31 december 2018. (voor de zomeravondcompetitie kan nog tot 1 februari 2019 worden ingeschreven)
•             Het is verplicht voor elk senior lid van elk competitieteam om 1 x bardienst mee te draaien (1 dagdeel = ochtend/middag/avond) met een ervaren barmedewerker tijdens de competitieperiode. Dit i.v.m. eisen Horeca wet/vergunning en verscherpte controle. Ieder teamlid wordt ingedeeld en zal bij verhindering zelf voor vervanging moeten zorgen. Deze 'verplichting' is noodzakelijk om de bezetting en kwaliteit in onze kantine te waarborgen en daarom rekenen we op ieders inzet en medewerking.
•             Boetes t.g.v. het terugtrekken van teams of het niet komen opdagen van teams of andere boetes, dienen door het betreffende team betaald te worden. •             Voor competities waar meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen zijn, zal een roulatieschema worden toegepast.
•             Inschrijving voor de jeugd (woensdag, zaterdag en zondag) via de JC
•             De zondagcompetitie is in principe voor de selectieteams, recreanten teams die op zondag willen spelen dienen rechtstreeks contact op te nemen met de competitieleider ([email protected])
•             Meer informatie over de voorjaarscompetitie is terug te vinden op de KNLTB-site.
•             Medio maart zal er in het clubhuis een informatieavond georganiseerd worden, waar een korte presentatie met uitleg gegeven wordt over hoe en waar je voor je eigen team belangrijke zaken over de competitie kunt vinden en alle andere zaken en regels die van belang zijn voor een goed competitieverloop. Tevens worden dan de schema´s, wedstrijdformulieren, ballen en al wat nog meer van belang is uitgedeeld. Wij verwachten en rekenen op minimaal 1 persoon van elk team.
•             De kosten voor de competitie worden per eenmalige machtiging door de penningmeester van Vormer geïncasseerd. Door in te schrijven ga je akkoord met deze machtiging. Vul s.v.p. het volledige IBAN-nummer in.
•             De indelingen en wedstrijdformulieren voor de woensdagavondcompetitie worden op een later tijdstip bekend gemaakt en uitgereikt. De aanvoerders van deze teams worden wel verwacht op de informatieavond.

 

 

 

inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2019.docx

Vragen?

logo

E-mail

webmaster@vormer.nl

Telefoon

+31 24 642 4410

Clubhuis

Vormerseweg 25
6602 NB WIJCHEN