Trainersteam

Bij L.T.V. Vormer vind je altijd een training op maat. Of je nu beginner of gevorderd bent, onze trainers sluiten hun trainingen aan bij jouw trainingsbehoefte. De trainingen worden verzorgd door Bas van den Broek en Bob Breukhoven. Hieronder stellen we ze voor.

Bas van den Broek

Mensen in contact brengen met de tennissport is voor mij een grote uitdaging die ik iedere dag met veel enthousiasme aan ga. Daar waar ik vroeger als wedstrijdtennisser vooral gefocust was op het trainen voor competitie en toernooien, ben ik me nu meer gaan focussen op tennis als breedtesport.  

Door mezelf op verschillende gebieden binnen de vereniging in te zetten probeer ik L.T.V. Vormer vooruit te helpen. Zo ben ik actief in de jeugdcommissie, sponsorcommissie, technische commissie en organiseer ik namens de vereniging verschillende ledenwerfactiviteiten. Vanuit mijn posititie als hoofdtrainer heb ik dagelijks veel contact met jeugdleden, ouders en seniorenleden en vang ik veel positieve punten van onze verenigingen op maar net zo goed verbeterpunten. Vanuit die positie adviseer ik het dagelijks bestuur over beleidsmatige keuzes die er gemaakt worden om de vereniging vooruit te helpen. 

Of je nu beginner of een gevorderde tenniser bent, met een geldige tennisleraar A- en B-diploma in het bezit probeer ik iedereen op zijn eigen niveau vooruit te helpen. Om mijn tennisleraar licentie geldig te laten blijven en mijn kennis actueel te houden heb ik de volgende opleidingen en cursussen gevolgd:

- CiOS-A (2009)
- CIOS-B (2011)
- KNLTB Trainerscongres 2016 (2016)
- HBO Maatschappelijk werk- en dienstverlening (2017)
- KNLTB Trainerscongres 2017 (2017)
- Trainerscongres Padel (2018)
- Workshop Tenniskids Blauw 1 (2018)
- KLNTB Trainerscongres 2019 (2019)
- Game Changer Babolat (2019)
- Waarnemen (2020)

Graag breng ik je in contact met de tennissport op ons prachtige tennispark!

Bob Breukhoven

Mijn naam is Bob Breukhoven en ik kom al sinds mijn 7de bij L.T.V. Vormer. Vanaf kinds af aan ben ik al begonnen met trainen en competitie spelen en dit doe ik tot op heden nog steeds met vol trots en passie bij L.T.V. Vormer. Sinds 2016 ben ik in het bezit van mijn A-licentie en heb ik ervaring opgedaan als tennisleraar bij verschillende tennisverenigingen in de regio. Ik heb de opleiding tot tennisleraar gevolgd, omdat ik graag mensen in contact wil brengen met tennis en enthousiast wil maken over hetgeen wat ik zelf zo leuk vind.

In 2018 heb ik de stap mogen maken om parttime trainer bij L.T.V. Vormer te worden. Naast tennisleraar en speler, zet ik mij binnen de vereniging op verschillende gebieden in om L.T.V. Vormer vooruit te helpen. Zo ben ik al een aantal jaren actief in de jeugdcommissie en organiseer ik namens de vereniging verschillende leden werfactiviteiten.

Naast dat ik bijna dagelijks op de vereniging te vinden ben als speler en/of tennisleraar, ben ik sinds 2019 fulltime werkzaam bij Yoast in Wijchen. Tennisspeler en/of leraar is een echte hobby waarbij ik probeer iedereen op zijn eigen niveau vooruit te helpen. Om mijn tennisleraar licentie geldig te laten blijven en mijn kennis actueel te houden heb ik de volgende opleidingen en cursussen gevolgd:

- KNLTB Tennistrainer Licentie A (2016)
- KNLTB Trainerscongres (2016)
- HBO Bedrijfseconomie (2017)
- KNLTB Trainerscongres (2017)
- Trainerscongres Padel (2018)
- Workshop Tenniskids Blauw 1 (2018)
- MSc Marketing Management (2019)
- KNLTB Trainerscongres (2019)
- Game Changer Babolat (2019)

Graag heet ik je welkom op ons prachtige tennispark!

E-mailadressen trainers: 

Bas van den Broek: [email protected]
Bob Breukhoven: [email protected]