Sponsor commissie

De inkomsten van L.T.V. Vormer worden vooral verkregen uit de contributies van onze leden. De opbrengsten van de bar-exploitatie maken dat deze contributies, in vergelijking met andere Wijchense sportverenigingen, laag zijn. Daaraan dragen ook zeker de bijdragen van onze sponsors bij.  

Als commissie zijn wij ervan overtuigd dat personen/bedrijven beter bereidt zijn om een sponsorbijdrage te leveren wanneer ze betrokken worden in het vinden van een juiste bestemming van de sponsorbijdrage. Daarom willen wij als sponsorcommissie altijd in goed overleg met de sponsor bepalen waar de sponsorbijdrage voor bestemd zal zijn en zal deze net als de duur in een contract vast laten leggen.  

Sponsoren kunnen kiezen uit verschillende opties om te sponsoren

-          Donatie
-          Kleine vriend (naamvermelding op het vriendenbord)
-          Grote vriend (naamvermelding op het vriendenbord)
-          Bedrijfsnaamvermelding op een groot houten bord
-          Bedrijfsnaamvermelding op een scorebord
-          Bedrijfsnaamvermelding op een lichtbak in het clubhuis naast het afhangbord -          Bedrijfsnaamvermelding op de banken op de tennisbaan
-          Bedrijfsnaamvermelding op een winddoek op het park (12m x 2m)
-          Verbind uw naam aan een jeugdtoernooi of een eendagtoernooi
-          Verbind uw naam aan een meerdaagstoernooi
-          Verbind uw naam aan de clubkampioenschappen van Vormer  

Ben je geïnteresseerd in een vorm van sponsoring van onze vereniging? Dan kun je contact opnemen met de voorzitter van de sponsorcommissie Bas van den Broek. Hij is te bereiken onder telefoonnummer 0646218966. Via een mailtje aan [email protected] kan ook de interesse aan ons gemeld worden.     

De duur en sponsorbedragen worden in goed overleg tussen de sponsorcommissie en de sponsor in een contract vastgelegd. Voor vragen of interesse kunt u contact opnemen met Bas van den Broek, [email protected]  

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 642 4410

Clubhuis

Vormerseweg 25
6602 NB WIJCHEN