Sponsoring

Sponsoring: Met naam in beeld!

Met naam en logo constant in beeld!

Tennisvereniging Vormer is een van de grootste sportverenigingen van Wijchen en omgeving. Het tennispark van LTV Vormer, met zijn opvallend vormgegeven clubhuis, trekt zeven dagen in de week van 's morgens vroeg tot 's avonds laat sporters en bezoekers. De vereniging organiseert ieder jaar een aantal sterk bezette tennistoernooien, die door tennissers en toeschouwers uit de hele regio bezocht worden. Ook in de landelijke- en districtelijke competities doen de leden van LTV Vormer op het hoogste niveau mee. Maar niet alleen het tennis, ook de website van Vormer staat hoog genoteerd en is een van de meest bekeken tennis-verenigingssites van Nederland. 
LTV Vormer wordt gekenmerkt door een actief verenigingsleven met twee vaste trainers, een beheerder in vaste dienst, vele vrijwilligers en actieve leden. Samen zorgen zij voor een positieve en actieve uitstraling die de basis vormt van de identiteit van LTV Vormer.

LTV Vormer kent een aantal vormen van sponsoring waarbij de naam van uw bedrijf positief in beeld wordt gebracht. Wanneer u de sport een warm hart toedraagt en de naam van uw bedrijf met maatwerk in beeld gebracht wilt zien, mail dan naar [email protected] De sponsorcommissie neemt zo spoedig contact met u op!
Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 642 4410

Clubhuis

Vormerseweg 25
6602 NB WIJCHEN