Puppy lidmaatschap

Sinds 2018 is er een nieuw lidmaatschap in werking bij L.T.V. Vormer. Dit lidmaatschap heet het “Puppy” lidmaatschap en wordt aangeboden aan de jeugd t/m 8 jaar. Het “Puppy” lidmaatschap bevat een all-in pakket waarin deelname aan volgende activiteiten zijn opgenomen.

·         Lidmaatschap KNLTB
·         Deelname Worldtour (voor- en najaar)
·         Deelname tenniskids event tijdens de clubkampioenschappen
·         Deelname tenniskids event tijdens de WJTK
·         10 lessen (45 minuten)


KNLTB lid:

Bij aanmelding als puppylid van onze vereniging worden de kinderen door de secretaris aangemeld bij de tennisbond. Hierdoor kunnen de kinderen deelnemen aan tenniskids events en deelnemen aan de worldtour competitie. Daarnaast krijgen de kinderen oook een pasje. Dit pasje is noodzakelijk om bij het afhangbord van onze vereniging de banen te reserveren en lekker vrij te tennissen.

Worldtour:

De worldtour is een opgezette competitie voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Deze competitie kent twee verschillende niveaus. (Rood, oranje). Iedere kleur heeft zijn eigen spelregels en aangepaste velden en materialen. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat het tennisspel makkelijker te spelen is voor de kinderen en hun tennisbeleving groter wordt.  

Van alle jeugdspelers van Vormer wordt verwacht dat zij deelnemen aan de competitie. De worldtour telt 12 competitie dagen. Zes in het voorjaar en vijf in het najaar. Op basis van leeftijd en tennisniveau zullen de kinderen worden ingedeeld in teams. Als team ben je een keer per competitie ‘gastheer’, dat houdt in dat er op een speeldag, alle teams uit de competitie bij vormer op visite komen om wedstrijden te spelen. De andere vijf speeldagen is een ander team de gastheer en gaat jullie team, samen met de andere teams bij hen op bezoek.  

Het spelen van competitie wordt door het bestuur en de tennisleraren sterk geadviseerd. Niet alleen omdat dit voor sportieve vooruitgang zorgt. De competitie zorgt er ook voor dat de sociale binding met andere (jeugd)leden en ouders sterker wordt. Voor meer informatie over de worldtour klik hier.

Tenniskidsevents

Tenniskidsevents zijn vaak een of twee daagse toernooien. Via www.toernooi.nl kunnen kinderen worden opgegeven. Deelname aan het tenniskidsevent van de WJTK en de clubkampioenschappen is voor puppyleden gratis. Wel dienen de kinderen zelf te worden opgegeven. De organisatie kan het evenement op verschillende manieren vorm geven. Ook hier geld dat er op verschillende niveaus wordt gespeeld. Zowel voor rood, oranje en groen worden er tennisevents georganiseerd.   

 

Tennislessen voor puppy’s

Bij aanmelding van het puppylidmaatschap worden er tien tennislessen aangeboden. Deze lessen worden op doordeweekse dagen aangeboden en duren 45 minuten. In overleg met de tennisleraar wordt bekeken op welke tijd en in welke (geschikte) groep de lessen gevolgd kunnen worden. De lessen zullen zowel slag- als balvaardigheid oefeningen bezitten. Er zal gebruik worden gemaakt van aangepaste materialen om de tennisbeleving van kinderen zo groot mogelijk te maken.   Na de tien lessen dienen de kinderen zich weer opnieuw aan te melden voor de vervolgcyclus (€58,- voor 10 lessen van 45 minuten). Klik hier om voor deze lessenserie aansluitend op het puppylidmaatschap in te schrijven.   

Inschrijven Puppylidmaatschap: Vul het onderstaande formulier in voor het puppylidmaatschap.   

INSCHRIJFFORMULIER