L.T.V. Vormer Tennis Challenge 2021!

27 januari 2021


L.T.V. Vormer Tennis Challenge 2021

Ondanks de verscherpte maatregelen omtrent COVID-19 hebben wij er alle vertrouwen in dat we net als vorig jaar een geweldige Tennis Challenge kunnen organiseren. Vorig jaar deden er ruim 90 mensen mee aan de Challenge! Doe jij dit jaar mee of daag jij iemand uit? Laten we er samen weer een groot succes van maken!

Dit jaar heeft L.T.V. Vormer weer een geweldige actie. Voor € 50,= dagen onze trainers Bas van den Broek, Bob Breukhoven, Sophie Kersten en Martijn van den Broek jullie uit om het tennisspelletje onder de knie te krijgen.

Zij verzorgen 10 tennislessen van 1 uur en aansluitend wordt er nog een half uur (onbegeleid) een racketmix georganiseerd. Hierbij speel je onderling wedstrijden en kun je de lesstof toepassen. Dus 10 keer 1,5 uur tennisplezier voor maar € 50,=.

Daarnaast ben je voor het resterende kalenderjaar 2020 lid van L.T.V. Vormer. Daarmee kun je (vanaf mei) vrijtennissen, competitie spelen, toernooien spelen en/of tennislessen volgen.

De speeldatums van de L.T.V. Vormer TENNIS CHALLENGE zijn:

13-6, 20-6, 27-6, 4-7, 11-7, 18-7 Summer break 5-9, 19-9, 26-9, 3-10

Je kunt de tennislessen alleen op deze speeldagen volgen. Het is niet mogelijk om deze lessen door de weeks te volgen. De kracht van deze actie is een grote groep mensen gelijk starten bij onze vereniging. Sommige deelnemers hebben uit het verleden al tenniservaring opgedaan en sommige nog helemaal geen, dat is totaal niet erg. Met meerdere trainers zullen de lesgroepen zo worden ingedeeld dat ieder op zijn niveau les kan volgen. Juist het gezellige kopje koffie na de les zorgt ervoor dat er een sociale binding komt tussen nieuwe en huidige leden. Iets waar beginnende (senioren) tennissers veel waarde aan hechten wanneer ze beginnen met een sport.  

Ben je al wel lid van onze vereniging maar heb je toch behoefte om deel te nemen aan de koffietennis lessen, dat kan. Ook huidige leden kunnen deelnemen aan de koffietennis lessen. Zij betalen daarvoor hetzelfde bedrag.

OOK LEDEN MOGEN ZICH INSCHRIJVEN VOOR ZONDAGMORGEN TENNIS CHALLENGE!

MELD JE HIER AAN

Nieuwscategorieën