Bardienst inplannen + instructie

11 juni 2021


Bardienst

Alleen met hulp van ieder lid kunnen we onze club draaiende houden. Dat geldt ook voor de bardienst. Op dit moment laat de bardienstenplanner héél véél legen plaatsen zien. Geen ingevulde bardienst, is geen bezetting achter de bar, is dus geen drankje voor of na het tennissen.

Daarom doen we een beroep op jou!

Wil je weten welke diensten beschikbaar zijn?

Welke diensten nog openstaan, kun je zien op de KNLTB club app via Club/Diensten. Op de dagen met beschikbaar > 0, zie je de openstaande diensten. Door op een bepaalde dag te klikken, kun je een bardienst selecteren. Of kijk op de website https://www.vormer.nl en ga rechtsboven naar ‘mijn club’ en vervolgens klikje op diensten.

Barinstructie

De barinstructie zie je op de foto's die bovenstaand zijn toegevoegd. Of kijk in de blauwe klapper naast de kassa. Je vindt hier alles van het openen tot en met het sluiten van het clubhuis.

Heb je al een bardienst ingepland? Super!

Tot slot

Vervul je binnen de vereniging al een taak bijvoorbeeld binnen een commissie dan vervalt je bardienstplicht. Ben je dit jaar een nieuw lid van L.T.V. Vormer geworden dan hoef je in 2021 geen bardienst in te plannen, dit geldt ook voor nieuwe leden van de Tennis Challenge, maar je mag natuurlijk wel een bardienst plannen. Met uitzondering als je deel gaat nemen aan een competitie.

Mochten er nog vragen zijn, mail even naar: [email protected]

Kunnen we op je rekenen?  

 

 

Nieuwscategorieën