Lessen jeugd

Lessen jeugd

De jeugd kan zich voor lessen inschrijven. Er worden 35 weken per jaar gelest. Deze zijn onderverdeeld in twee seizoenen ( Voor- en najaar). In het voorjaar wordt er +- 20 weken gelest en in het najaar worden er +-15 weken gelest.

Een tennisles duurt één uur of anderhalf uur. Je kunt ervoor kiezen om één keer of twee keer per week op een vast tijdstip te gaan lessen. De trainers delen de groepen in op een vast tijdstip wat dan de gehele cyclus de vaste trainingstijd zal zijn.  

In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat de trainer de groepen soms anders indeelt, waardoor mogelijk ook het trainingstijdstip verandert. Dit zal altijd in overleg gaan met diegene die lessen. Het meeste heb je aan een tennisles als je zelf op een andere dag de dingen die je geleerd hebt gaat oefenen. Daarom stimuleren de tennisleraren je ook om deel te nemen aan competitie en toernooien of lekker vrij te gaan tennissen.

Opgeven voor de tennislessen

Je kunt je alleen via de site van vormer opgeven voor tennislessen.  Dit dient je te doen voordat het seizoen begint. Op basis van de inschrijvingen worden de groepen en lestijden vastgesteld. Wanneer je tussentijds instroomt kan dat alleen in de groepen waar nog plek is. Aan het einde van het seizoen dien je jezelf weer op te geven voor het volgende seizoen dit gaat namelijk niet automatisch. De trainers zullen je hier ook op wijzen. Klik hier om je in te schrijven voor de lessen.

De trainer deelt de lessen in, eventueel samen met iemand van de werkgroep selectie en training. Hierbij wordt rekening gehouden met leeftijd en spel-ervaring en indien mogelijk, met verhinderingen (A.u.b. alleen echte verhinderingen!).

De lessen worden buiten op de tennisbanen van L.T.V. Vormer gegeven. De lessen worden gegeven door tennisleraren van tennisschool " Joffe van der Heijden Tennis". Als je net begint is er de mogelijkheid om een racket te lenen via een van de trainers. Het is echter wel de bedoeling dat je in de loop der tijd zelf een racket aanschaft. Een sportzaak, bijvoorbeeld Snelders in Wijchen kan je hier het beste over adviseren. Je kunt ook advies vragen aan een van de trainers.

INSCHRIJVEN TENNISLESSEN

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 642 4410

Clubhuis

Vormerseweg 25
6602 NB WIJCHEN