Zondagmorgen koffietennis

Koffietennis

Zondagochtend koffietennis is een bijzondere ledenwervingsactie waarbij er tegen een fantastisch tarief kennis kunnen maken met tennis en onze vereniging! Deze actie is voor jeugd en senioren. Voor €50,- krijg je 10 tennislessen aangeboden en heb je voor de rest van het kalenderjaar een KNLTB lidmaatschap.    

De tennislessen worden aangeboden op: 2, 16, 23, 30 juni. 7 juli. 25 augustus. 1, 8, 15, 22 september 2019.

Je kunt de tennislessen alleen op deze speeldagen volgen. Het is niet mogelijk om deze lessen door de weeks te volgen. De kracht van deze actie is een grote groep mensen gelijk starten bij onze vereniging. Sommige deelnemers hebben uit het verleden al tenniservaring opgedaan en sommige nog helemaal geen. Dat is totaal niet erg. Met meerdere trainers zullen de lesgroepen zo worden ingedeeld dat ieder op zijn niveau les kan volgen. Juist het gezellige kopje koffie na de les zorgt ervoor dat er een sociale binding komt tussen nieuwe en huidige leden. Iets waar beginnende (senioren) tennissers veel waarde aan hechten wanneer ze beginnen met een sport.  

Ben je al wel lid van onze vereniging maar heb je toch behoefte om deel te nemen aan de koffietennis lessen, dat kan. Ook huidige leden kunnen deelnemen aan de koffietennis lessen. Zij betalen daarvoor hetzelfde bedrag.

OOK LEDEN MOGEN ZICH INSCHRIJVEN VOOR ZONDAGMORGEN KOFFIETENNIS!

SCHRIJF JE HIER IN

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 642 4410

Clubhuis

Vormerseweg 25
6602 NB WIJCHEN