Inschrijven tennislessen senioren

De trainingen staan onder leiding van Bas van den Broek, Bob Breukhoven en Martijn van den Broek. Op Vormer wordt er getraind in twee cyclussen (voorjaar 22 weken najaar 14 weken). De trainingen zullen plaatsvinden op de banen van L.T.V. Vormer.  Op welke dagen er allemaal wordt getraind vind je in het jaaroverzicht. (link trainingsdagen https://www.vormer.nl/trainigsdagen_2020)  

Aanmelden voor de training is voor senioren leden van L.T.V. Vormer via deze site mogelijk door het invullen en verzenden van het webformulier voor de daarop aangegeven uiterste verzenddatum. De na die datum ontvangen inschrijvingen worden slechts in behandeling genomen als er nog cursusplaatsen beschikbaar zijn.  

Er wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de op het formulier aangeven trainingswensen. De indeling van de trainingsgroepen wordt ongeveer twee weken voor het ingaan van de training bekend gemaakt per mail. Training is zeker voor nieuw leden die nog niet eerder hebben getennist een prima gelegenheid om de eerste beginselen van de tennissport snel onder de knie te krijgen. Daarnaast kom je door het volgen van trainingen in contact met andere leden binnen de club. Het is voor senioren mogelijk (indien daar ruimte voor is) om twee keer in de week te trainen. Hierbij heeft iedereen die een keer wilt trainen wel voorrang ten opzichte van iemands tweede training.  

Onder welke voorwaarden je mee kunt doen aan de trainingen, hoe je dat regelt en welke tarieven daarvoor gelden, kun je lezen in het les regelement. (Link naar les reglement https://www.vormer.nl/lesreglement).

INSCHRIJVEN VOOR DE TRAININGEN (voor)jaar 2021)