Inschrijven voor de trainingen

 Op deze pagina kun je je inschrijven voor de trainingen. Let op er zijn verschillende categorieën:

  • Volwassenen
  • Junioren
  • Puppy’s
  • Selectie (volwassenen & junioren)

De trainingen staan onder leiding van Bas van den Broek, Bob Breukhoven en Sophie Kersten. Op L.T.V. Vormer wordt er getraind in twee cyclussen (voorjaar 22 weken najaar 14 weken). Op welke dagen er allemaal wordt getraind vind je in het jaaroverzicht (zie onderaan deze pagina).

Eerst kijken of tennis iets voor jou is? Dan kun je drie gratis proeflessen volgen. De proeflessen zullen plaatsvinden in de bestaande groepslessen en kunnen alleen gevolgd worden indien hier ruimte voor is. Mocht je interesse hebben, mail naar [email protected]

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de trainingswensen. De indeling van de trainingsgroepen wordt ongeveer twee weken voor het ingaan van de training bekend gemaakt per mail. Het is mogelijk (indien daar ruimte voor is) om twee keer in de week te trainen. Hierbij heeft iedereen die één keer wilt trainen voorrang ten opzichte van iemands tweede training.  

Volwassenen:
Klik hier om je in te schrijven (volwassenen)

Voorjaar (22 weken) Najaar (14 weken)
1x per week 1 uur: €187 1x per week 1 uur: €119
1x per week 1,5 uur: €238,70 1x per week 1,5 uur: €151,9
2x per week 1 uur: €374 2x per week 1 uur: €238
2x per week 1,5 uur: €477,40 2x per week 1,5 uur: €303,8

Junioren:
Klik hier om je in te schrijven (junioren)

Gemotiveerde jeugd. Het is vanaf januari 2021 voor alle jeugdleden (die buiten de selectie vallen) mogelijk om in het voorjaar van 2021 de tweede tennisles met 35% korting op het lestarief te volgen. Hiermee willen we de breedtesport stimuleren en wordt de financiële drempel t.o.v. andere sporten lager. Dit concept is een pilot, maar het plan is om dit structureel te implementeren. Gebleken is dat kinderen die twee keer per week trainen de tennissport als een volwaardige sport gaan beschouwen. Kinderen krijgen hierdoor meer binding met de tennissport, andere jeugdleden en de tennisvereniging. Door twee keer per week te trainen boeken ze zowel sportieve als sociale prestaties op onze vereniging. Kinderen die gebruik maken van deze financiële tegemoetkoming zullen een sportieve tegenprestatie moeten leveren door in ieder geval deel te nemen aan de voorjaarscompetitie en 80% aanwezig te zijn op de trainingen. Ook wordt er van hen sterk verwacht dat ze deelnemen aan de Wijchense Tenniskampioenschappen.  

Voorjaar (22 weken) Najaar (14 weken)
  1x 1 uur per week: €119
  1x 1,5 uur per week: €162,75
 

2x 1 uur per week: €196,35*
*Gemotiveerde jeugdspeler met 35% korting op de tweede training

 

2x 1,5 uur per week: €268,54*
*Gemotiveerde jeugdspeler met 35% korting op de tweede training

Puppy's 
Klik hier om je in te schrijven (puppy's)

Er worden tien puppytrainingen aangeboden voor kinderen t/m 8 jaar. De lessen zullen plaatsvinden op doordeweekse dagen en duren 45 minuten. In overleg met de tennisleraar wordt bekeken op welke tijd en in welke (geschikte) groep de lessen gevolgd kunnen worden. De lessen zullen zowel slag- als balvaardigheid oefeningen bezitten. Er zal gebruik worden gemaakt van aangepaste materialen om de tennisbeleving van kinderen zo groot mogelijk te maken. De kosten voor deze lessen bedragen €69 euro. Na de tien lessen zal de trainer contact opnemen met de ouders over de vervolglessen. Het is mogelijk om twee keer in de week puppytrainingen te volgen. Hierbij heeft iedereen die een keer wil trainen wel voorrang ten opzichte van iemands tweede training. Aanmelden voor de puppylessen is via deze site mogelijk door het invullen en verzenden van het webformulier voor de daarop aangegeven uiterste verzenddatum.   

15 lessen 30 lessen
1x 45 minuten per week: €87 2x 45 minuten per week: €143,55 met 35% korting op de tweede les

Selectie:
Ben je geselecteerd om deel te nemen aan het selectieplan? Schrijf je dan voor de selectie in. Lees het selectieplan hieronder.

Klik hier om je in te schrijven (selectie)

Selectieplan 2021 LTV Vormer.docx Trainingen 2021.PNG Statuten en reglementen L.T.V. Vormer.pdf