Commissies

Commissies

De accommodatie commissie
Een club van de mannen (…) met handen die alles kunnen maken wat hun ogen zien. Techneuten van het formaat: niet kletsen maar aanpakken. Het resultaat is te zien. Het tennispark ligt er dankzij de aanpak van deze commissie prachtig bij. Interesse en een beetje handig? Neem contact op Theo Geutjes, hij laat je graag kennis maken met de overige leden.

De bar commissie
Je gaat er gewoon vanuit dat het clubhuis altijd open is en dat er drankjes geschonken kunnen worden. 
Lijkt het je wat om een handje mee te helpen? Neem contact op één van de leden van de bar commissie en wordt lid van deze commissie of wordt tapper. 

De technische commissie
Je hoeft geen techneut te zijn om lid te worden van de technische commissie. Leden die van deze commissie vinden het wel leuk om onder meer toernooien te organiseren. Ervaring of een hoge ranking is geen voorwaarde om commissielid te worden. Voel je er iets voor om ook naast de baan iets met tennissen te doen, neem dan contact op met Gerrie Remmers. 

De jeugd commissie
De jeugd heeft de toekomst. In tennistermen wordt die toekomst mede bepaald door de jeugdcommissie. Het jeugdige elan van deze commissie heeft er al diverse keren voor gezorgd dat jeugdspelers de 'oude garde' opvolgden als clubkampioen! Zin om vorm aan de begeleiding van een mogelijke Wimbledon-kampioen(e) te geven? Neem contact op met de leden van de jeugd commissie. 

De PR/Sponsor commissie
LTV Vormer is met ruim 900 leden een van de grootste sportverenigingen van Wijchen. Het tennispark herbergt een fantastische accommodatie waar het op en buiten de banen goed toeven is. De sportieve activiteiten op de tennisbanen en het bruisende verenigingsleven maken LTV Vormer voor velen een aantrekkelijke sportclub. Om de communicatie tussen de leden soepel te laten verlopen, maar ook om recht te doen aan de externe communicatie, is de PR-commissie ingesteld. 

Als je als vrijwilliger wil deelnemen in een commissie klik dan hier en meld je aan.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 642 4410

Clubhuis

Vormerseweg 25
6602 NB WIJCHEN