Jeugdtoernooien

L.T.V. Vormer organiseert ieder jaar drie jeugdtoernooien. Het YOAST OPEN JEUGDTOERNOOI, WJTK en de CLUBKAMPIOENSCHAPPEN. Daarnaast worden er het hele jaar door in heel Nederland (jeugd)toernooien georganiseerd waar jeugdleden van L.T.V. Vormer aan deel kunnen nemen.

Op www.toernooi.nl zijn deze toernooien het makkelijkst te vinden. Via de trainers worden jeugdspelers gewezen op de toernooien die in de regio worden georganiseerd.

In het clubhuis hangt op het prikbord een kalender voor de jeugd waarop de tenniskidsevents en andere activiteiten staan vermeld. De uiterste inschrijfdatum voor een toernooi is meestal een week voordat deze begint. Ook al ben je net begonnen met je tennislessen, doe gewoon mee; je leert er veel van, het is hartstikke gezellig en je leert veel andere kinderen kennen. Inschrijven voor de toernooien gebeurt digitaal met een account op mijnknltb.toernooi.nl  

Een paar dagen voor het toernooi staan de schema’s van een toernooi online. Deze zijn te vinden op www.toernooi.nl en dien je voor jezelf te noteren. Je hoort minimaal een kwartier voor de wedstrijd aanwezig te zijn en je moet je melden bij de wedstrijdleiding. Heb je vragen, dan kun je deze stellen aan je trainer of aan de mensen die het betreffende toernooi organiseren.