Competitie nieuws


INSCHRIJVING COMPETITIE  2017  

 

Beste sportvrienden,

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de senioren voorjaarscompetitie 2017. In tegenstelling tot andere jaren is het nu alleen mogelijk in te schrijven voor de voorjaarscompetitie (en nog niet voor de najaarscompetitie). Mede omdat er plannen zijn om de najaarscompetitie naast de vrijdagavond verder uit te breiden op andere speeldagen, zal de uitnodiging voor inschrijvingen hiervoor in de loop van 2017 op de site komen.

Ook in 2017 kun je op diverse dagen en in verschillende varianten competitie spelen. Om zoveel mogelijk leden enthousiast te maken voor de competitie, introduceert de KNLTB 2 nieuwe competitievormen die ook binnen Vormer worden aangeboden: de 8/9 competitie en de Onder35 competitie. Voor deze nieuwe competities en ook voor de Zomeravondcompetitie geldt het nieuwe Compact Spelen systeem .

Het volledige overzicht van competitiemogelijkheden binnen Vormer is als volgt:

Voorjaarscompetitie  april – mei:

Dinsdag – 17+ (4xDD)
Donderdagavond – 8/9 competitie
 (gemengde teamsamenstelling, 2 wedstrijden)
Vrijdagavond – 17+ en 35+ (HD,DD,GD, 4 wedstrijden)
Zaterdag -17+ (Heren, Dames, Gemengd), 35+ (Heren, Gemengd) en 50+ (HD, GD)
Zaterdagavond – Onder35
  (DD, HD, GD, 4 wedstrijden)
Zondag – selectieteams, beperkt aantal plaatsen voor niet-selectieteams beschikbaar

Zomeravond competitie  mei - juni

Woensdagavond – 17+ (DD,HD,GD, 4 wedstrijden)

Vanaf nu bestaat de mogelijkheid om in te schrijven met je seniorenteam voor de competitie 2017. Gebruik hiervoor uitsluitend het inschrijfformulier dat je op de Vormer site terug kunt vinden. Niet volledig ingevulde formulieren worden geretourneerd aan de afzender. Formulier sturen naar: competitieleider@vormer.nl

 • Download hier  het inschrijfformulier
 • Inschrijven per volledig team van 6 werkelijk spelende spelers (met uitzondering van 8/9 competitie waar met 3 spelers kan worden ingeschreven)
 • Het inschrijfgeld per team bedraagt € 40 (voor de nieuwe competitievormen 8/9 en Onder35 is het bedrag nog niet bekend)
 • De prijs van een blik ballen is +/-  € 5,25 per blik.
 • Het is dit jaar toegestaan om naast de voorjaarscompetitie ook in te schrijven voor de zomeravondcompetitie (let op: een deel van de weken wordt er in beide competities gespeeld).
 • Teams die zich alleen voor de zomeravondcompetitie inschrijven krijgen voorrang op teams die ook al met de voorjaarscompetitie meedoen. Als er meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen zijn, zal er voor de teams die ook al voorjaarscompetitie spelen een roulatieschema worden opgesteld.
 • Reserveer de competitiedata goed in je agenda zodat je op alle speeldagen beschikbaar bent!
 • Inschrijving sluit op 4 december 2016.
 • Het is verplicht voor elk senior lid van elk competitieteam om 1 x bardienst mee te draaien (1 dagdeel = ochtend/middag/avond) met een ervaren barmedewerker. Dit i.v.m. eisen Horeca wet/vergunning en verscherpte controle. Er is ook een keuze om 1x keukendienst te draaien tijdens competitie of toernooien. Ieder teamlid wordt ingedeeld en zal bij verhindering zelf voor vervanging moeten zorgen.

  Deze 'verplichting' is noodzakelijk om de bezetting en kwaliteit in onze kantine te waarborgen en daarom rekenen  we op ieders inzet en medewerking.
  Competitiespelers die al "tappers" zijn worden niet verplicht deze extra shift te draaien maar kunnen gekoppeld worden aan een 'onervaren' teamlid.

 • Boetes t.g.v. het terugtrekken van teams of het niet komen opdagen van teams of andere boetes, dienen door het betreffende team betaald te worden.
 • De vrijdagavond voorjaarscompetitie is erg populair en kent in het algemeen meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen. Voor de vrijdagavond voorjaarscompetitie is met ingang van 2016 een roulatie schema opgesteld op basis van 8 beschikbare plaatsen.  
 • Inschrijving voor de jeugd (woensdag, zaterdag en zondag) via de JC
 • De zondagcompetitie is in principe voor de selectie teams, recreanten teams die op zondag willen spelen dienen rechtstreeks contact op te nemen met de competitieleider (competitieleider@vormer.nl)
 • Een uitgebreid overzicht van de competitiesoorten kun je terugvinden op  de KNLTB-site .
 • Medio  maart zal er in het clubhuis een informatieavond georganiseerd worden, waar een korte presentatie met uitleg gegeven wordt over hoe en waar je voor je eigen team belangrijke zaken over de competitie kunt vinden en alle andere zaken en regels die van belang zijn voor een goed competitieverloop. Tevens worden dan de schema´s, wedstrijdformulieren, ballen en al wat nog meer van belang is uitgedeeld. Wij verwachten en rekenen op minimaal 1 persoon van elk team.
 • De kosten voor de competitie worden per eenmalige machtiging door de penningmeester van Vormer geïncasseerd. Door in te schrijven ga je akkoord met deze machtiging. Vul s.v.p. het volledige IBAN nummer in.
 • De indelingen en wedstrijdformulieren voor de woensdagavondcompetitie worden op een later tijdstip bekend gemaakt en uitgereikt. De aanvoerders van deze teams worden wel verwacht op de informatieavond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven tennislessen najaar 2017

Hier inschrijven

Indeling WTK 2017


Sponsor kliks


 
SponsorKliks, gratis sponsoren!

BuienradarKlik op het plaatje voor meer informatie.

Onze Sponsoren